Pressmeddelande 2010-12-10

Raymond Holmström ny VD på Tylömarks

Tylömarks får ny VD.  Raymond Holmström tillträder rollen i januari.

Raymond Holmström kommer senast från Storstockholms brandförsvar där han varit personalchef sedan 2009. Raymond, som har haft flertalet tjänster inom den offentliga sektorn, tar med sig en gedigen erfarenhet av olika arbetsledar- och chefsjobb när han nu kliver in som VD på Tylömarks.

– Vi är glada över att vi kan presentera vår nya VD och är nu redo att ta Tylömarks till nästa nivå.  Raymond kliver in i företaget med mycket kunskap och erfarenhet av chefsjobb och kommer med helt nya ögon se möjligheter med Tylömarks och ha den kraft som behövs för att genomföra förändringar och verkställa idéer.

Raymond Holmström kommer att fortsätta arbetet med att positionera Tylömarks som en av de ledande inom branschen och kommer driva ett ledarskap karaktäriserat av integritet, mod och förmåga att coacha medarbetarna på vägen mot vision.

– Tylömarks är ett företag som har varit med länge i trädgårdsanläggningsbranschen, och det ska vi fortsätta med genom att tänka kundfokuserat och i alla lägen vara en kompetent och professionell leverantör av våra tjänster, säger Raymond.

Raymond Holmström börjar på Tylömarks den 1 januari.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
David Målar tel: 08-25 81 40

 Om Tylömarks
Tylömarks skapar och förbättrar utemiljöer för offentlig förvaltning och privata företag. Med lång erfarenhet, yrkeskompetens och kvalitetssäkring erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster, från underhåll av vägar och grönytor till specialiserad naturvård. För mer information, se: www.tylomarks.se

 

Pressmeddelande Tylömarks

  • Categories →
  • News
  • Pressrelease
 

Clients

client logos
 
Back to top