Jag ryser vid ordet

Jag tänkte på det häromdagen. Ordet korr. Usch, vad det ordet är fullständigt trist och totalt motbjudande. Det är så man får rysningar. Korr måste vara det tråkigaste ordet i min vardag tänker jag. Inte för att korr ofta är så särskilt ansträngande (även om det såklart finns projekt man minns endast på grund av de omfattande korrsvängarna), nej då, det är oftast inga stora grejer eller konstigheter. Och det är ju i detta skede man verkligen får sin kund helt nöjd, så vad kunde vara en bättre del i arbetsprocessen än denna? Allt! tänker jag. Tankearbetet innan uppstart, idéskapandet, ja hela den kreativa processen är stimulerande och utmanande. Även om det ibland är stor frustration och oftast jobbigt i någon del så är det aldrig tråkigt. Kanske det är själva ordet korr som borde bytas ut? Skulle det kännas mer tilltalande med ett annat ord? Och vilket ord skulle det kunna vara?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *